TRANSFER

Sneijder potpisuje za ManU

'Svi očekuju Wesleyjev prelazak u United. Možda već u srijedu. Raspitivao se kod De Jonga, suigrača iz reprezentacije, gdje je najbolje mjesto za živit u Manchesteru'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 13. srpanj 2011. 21:23

Manchester United je vrlo blizu dogovora s Interom oko dolaska nizozemskog reprezentativca Wesleya Sneijdera na Old Trafford, piše engleski The Sun. Izvršni direktor Uniteda David Gill do kasno je u noć radio na ugovoru i njegovim detaljima koji će ponuditi Interu odnosno Nizozemcu. Iako je prva momčad Manchestera odletjela u Ameriku gdje će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, Gill je ostao kako bi zaključio posao. United bi Interu trebao platiti oko 35 milijuna funti, a Nizozemac će imati plaću identičnu Rooneyjevoj (185,000 funti tjedno).

Isti izvor navodi da je suigrač Sneijdera izjavio da je samo pitanje vremena kada će se obznaniti da je posao završen.

- Svi očekuju Wesleyjev prelazak u United. Možda već u srijedu. Raspitivao se kod Nigela de Jonga, suigrača iz reprezentacije, gdje je najbolje mjesto za živit u Manchesteru. Neminovno je da Sneijder odlazi, pitanje je samo dana – rekao je izvor blizak nogometašu.

Nakon dolaska iz Real Madrida 2009. godine Sneijder je pomogao Interu u osvajanju trostruke krune te sezone. No ipak, prošla sezona bila je za zaborav, ispresijecana ozljedama zbog kojih je Sneijder sakupio tek 25 nastupa za Inter.

Linker
07. srpanj 2024 15:54