CASILLAS

Slomio palac lijeve ruke

Piše: HinaObjavljeno: 24. siječanj 2013. 13:31

Kapetan i vratar španjolskog nogometnog velikana Reala iz Madrida Iker Casillas (31) neko će vrijeme izbivati s travnjaka zbog loma palca lijeve ruke kojega je zadobio tijekom uzvratnog dvoboja četvrtfinala Kupa protiv Valencije u srijedu. Susret je okončan rezultatom 1-1, te se Real s ukupnih 3-1 plasirao u polufinale.

Casillas je ozljedu zadobio još početkom utakmice kada ga je suigrač Alvaro Arbeloa slučajno udario nogom po ruci u pokušaju izbijanja lopte koju je Casillas želio uhvatiti.

"Rendgenska snimka potvrdila je kako je Casillasu slomljena kost u placu lijeve ruke. Tijekom dana pregledat će ga specijalist koji će odrediti terapiju", objavio je Real.

"Dobra stvar je da se radi samo o palcu, da je sve u redu sa zglobom", izjavio je Casillas.

Casillas će sigurno propustiti nedjeljni prvenstveni dvoboj protiv Getafea, a vrlo vjerojatno i prvi polufinalni dvoboj Kupa sljedećeg tjedna u kojemu će Real igrati protiv boljeg iz susreta Malaga - Barcelona. Također, upitan je njegov nastup i za Španjolsku u prijateljskoj utakmici protiv Urugvaja 6. veljače, te za Real protiv Manchester Uniteda u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka 13. veljače.

Casillasa je u srijedu na vratima "kraljevskog" kluba zamijenio Antonio Adan.

Linker
21. rujan 2024 20:21