Split 050810.Stadion NK Hajduka u PoljuduPredkolo Evropskog kupa : NK Hajduk - Dinamo BukurestNa fotografiji slavlje Ante Vukusica.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
POLJUDSKI MERCATO

Sevilla 'zaljubljena' u Antu Vukušića, a Ibričić kaže: 'Nisam u Istanbulu'

Ma kakav Istanbul, evo mene u Bosni. O odlasku ne znam ništa, nisam se čuo s predsjednikom Svagušom niti mi je tko što javljao - rekao je jučer Senijad Ibričić
Piše: Mario VelićObjavljeno: 07. prosinac 2010. 10:08

Iako još nije ni počeo, izgleda da će zimski prijelazni rok za Hajduk biti izuzetno zanimljiv. Činjenica jest da je Antu Vukušića, mladog i potentnog napadača, koji je eksplodirao ove sezone, pratio tijekom dvoboja Hajduka i Šibenika čovjek iz Seville. Sevilla se ozbiljno “zaljubila” u sinjskog dijamanta, navodno je vec stupila u kontakt s ljudima koji vode brigu o Vukušićevoj karijeri, no ne i s čelnicima Hajduka. Puno je ozbiljnija ta opcija nego ona da se napadač transferira u Arsenal. Nije, doznajemo, niti ta priča bez uporišta, navodno je Wengerov pomoćnik Boro Primorac nazvao nekoliko svojih splitskih prijatelja i raspitivao se o Vukušiću, no formalnih poteza još nema.

Svagušin povratak s odmora moraju čekati i eventualni Ibričićevi kupci. Tako se i jučer pojavila prica da Ibričić samo što nije otputovao u Istanbul kako bi na licu mjesta sa Svagušom dogovorio svoj transfer.

- Ma kakav Istanbul, evo mene u Bosni. Dobio sam slobodno do srijede, dao mi trener Vučević pa cu malo svratiti do svojih kući. O odlasku ne znam ništa, nisam se čuo s predsjednikom Svagušom niti mi je tko što javljao. Znam samo ono što pročitam u novinama - odvratio na je Ibričić.

Linker
25. rujan 2024 00:27