Arhiva/Mario Mandžukić 2018. protiv Napolija

 Antonio Balasco/ipa/ipa/profimedia
‘KAKAV IGRAČ...‘

VIDEO: Velikan posvetio objavu Mandžukiću, javili se navijači: ‘Svemogući Mario, nedostaje nam‘

Mandžukić je za Juventus igrao od 2015. do 2019. godine te je osvojio četiri naslova prvaka
Piše: SNObjavljeno: 21. rujan 2024. 10:24

Peto kolo Serie A donosi veliki derbi između Juventusa i Napolija. "Stara Dama" drži šestu poziciju na tablici s osam osvojenih bodova, dok je Napoli treći s devet bodova. Uoči utakmice Juventus se oglasio na društvenim se mrežama, objavili su video u kojem su se prisjetili legendarnog napadača, Marija Mandžukića.

Povod za ovo bila je utakmica protiv Napolija prije šest godina kada je miljenik hrvatskih i Juventusovih igrača zabio dva pogotka današnjem protivniku.

Gosti iz Napulja došli su u vodstvo u desetoj minuti kada je zabio Dries Mertens, no onda se upalio nezaustavljivi hrvatski stroj. Mandžukić je zabio u 26. i 49. minuti, a veliko slavlje zapečatio je Leonardo Bonucci u 76. minuti. Juventusovi fanovi iskoristili su i ovu objavu da bi pokazali koliko vole hrvatskog napadača.

SIMULTANKU MANDŽUKIĆA POGLEDAJTE OVDJE

"Kakav igrač, moj Mario", "Super Mario", "Svemogući Mario, koliko nam nedostaje", samo su neki od komentara ispod objave u kojoj su se javili i navijači Milana, što dovoljno govori koliko je legendarni Vatreni bio cijenjen gdje god da je igrao.

image

Slavlje pogotka

Marco Bertorello/afp/profimedia

Mandžukić je za Juventus igrao od 2015. do 2019. godine te je osvojio četiri naslova prvaka, tri talijanska kupa i jedan superkup. U 162 nastupa zabio je 44 pogotka, a poštovanje navijača zaradio je jer je u svakoj utakmici davao 200 posto.

Linker
21. rujan 2024 17:34