Milan Badelj

 DANILO VIGO Nurphoto Via Afp
SERIE A

VIDEO: Nastavljen pad prvaka, Napoli se u zadnjim sekundama spasio domaćeg poraza od Badelja i društva, Juventus upisao novi kiks

Domaće ovosezonske brojke Napolija i dalje nisu dobre u talijanskom prvenstvu
Piše: HinaObjavljeno: 17. veljača 2024. 20:44

U prvom subotnjem ogledu 25. kola talijanske Serie A nije bilo pobjednika, aktualni prvak Napoli i Genoa su odigrali 1:1.

Napoli može biti zadovoljan takvim ishodom jer je gubio 0:1 sve do 90. minute. Početkom drugog poluvremena Danac Frendrup je postigao pogodak za goste koji ipak nisu sačuvali minimalnu prednost i velika tri boda.

Napadi Napolija na kraju su se isplatili u 90. minuti, a strijelac za 1:1 bio je Ngonge, igrač kojeg je klub iz Napulja doveo tijekom ovog siječnja. Za goste je u udarnoj momčadi bio Milan Badelj te je zamijenjen u 90. minuti.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Domaće ovosezonske brojke Napolija i dalje nisu dobre u Serie A, ostvario je aktualni talijanski prvak dosad pet pobjeda, tri remija i četiri poraza. Napoli je trenutačno deveti, a Genoa na 11. mjestu ljestvice.

Četvrtu prvenstvenu utakmicu u nizu Juventus je ostao bez pobjede, klub iz Torina je u 25. kolu talijanske Serie A gostovao kod Verone gdje je odigrao 2:2.

U posljednje četiri ligaške utakmice Juventus je upisao dva remija i dva poraza te je potpuno izgubio korak s vodećim Interom koji mu sada bježi za devet bodova. Ujedno Inter ima i utakmicu manje.

Na ovom gostovanju Juventus je dva puta morao stizati zaostatak. Gol za 1:0 Verone dao je Folorunsho u 11. minuti, a za 2:1 Noslin u 52. minuti. Juventus su u igru vraćali Vlahović, koji je u 28. minuti realizirao jedanaesterac za 1:1 te Rabiot, koji je u 55. pogodio za konačnih 2:2.

Juventus je imao nekoliko dobrih prilika za preokret i pobjedu 3:2, ali su sve ostale neiskorištene. Najbolju je imao Chiesa kada je fantastično reagirao vratar Verone Montipo i nogom obranio udarac.

GOLOVE SA SUSRETA POGLEDAJTE OVDJE

Nedjeljni parovi ovog kola su Lazio - Bologna, Empoli - Fiorentina, Udinese - Cagliari, Frosinone - Roma i Monza - Milan.

Linker
12. travanj 2024 05:22