Toma Bašić postiže koš nogom

 INSTAGRAM
MOŽE I NOGOM

Video: Kakav potez bivšeg hajdukovca! Majstor izveo malu čaroliju i oduševio sve na društvenim mrežama

Šteta samo što nogokošarka nije priznati sport...
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2021. 18:03

Toma Bašić je ove godine ostvario transfer kojeg je priželjkivao. U kolovozu je iz Bordeauxa prešao u talijanski Lazio za 8 milijuna eura, a 24-godišnji veznjak nije skrivao oduševljenje kada se to dogodilo.

"Presretan sam i ponosan što sam došao u klub takve veličine", izjavio je u kolovozu za Sportske novosti neposredno nakon obavljenog transfera koji je dugo najavljivan, ali se na njega dugo i čekalo. Lazio ga je želio još od zime 2020. godine, ali zbog raznih stvari to se nije dogodilo sve do ovog ljeta.

Bašić je za Lazio do sada nastupio u 7 utakmica u Serie A. Uglavnom je ulazio s klupe, a jedini put u startnoj postavi je bio na utakmici protiv Intera prije nešto više od mjesec dana. U Europskoj ligi ima bolju statistiku - od prve minute je igrao u 3 tri utakmice, u još jednoj ušao s klupe, a jedini gol za Lazio postigao je upravo u europskom ogledu protiv Lokomotiva iz Moskve. Bašić je, podsjetimo, nastupio i dva puta za reprezentaciju Hrvatske.

Dok Bašić čeka da se standardizira u prvoj momčadi Lazija, na svojem Instagram profilu pokazuje košarkaško umijeće. I to nogo-košarkaško. Naime, Bašić je objavio sjajan video u kojem pogađa koš nogom s udaljenosti od 10-ak metara. Šteta samo što nogokošarka nije priznati sport...

Linker
09. svibanj 2024 00:26