Zlatan Ibrahimović

 NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA Nicolň Campo/Ddp Usa/Profimedia
PAZI, STAKLO!

VIDEO: Gdje je Ibra, tu je show! Navijači Milana već su bili u ekstazi, a on je pred San Sirom napravio lom

Kad je vozač klupskog autobusa shvatio što je legendarni napadač napravio, već je bilo kasno.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. svibanj 2022. 07:42

Nogometaši Milana u nedjelju su na San Siru napravili veliki korak prema osvajanju prvog naslova prvaka nakon 11 godina čekanja. Rossoneri su pred 80.000 gledatelja svladali Atalantu rezultatom 2:0, ali odluka o novom prvaku ipak će pasti u posljednjem kolu jer slabašni Cagliari doma nije uspio zaustaviti Nerazzurre, koji nakon trijumfa 3:1 zaostaju dva boda za liderom. Milanu će u posljednjem kolu biti dovoljan i bod na gostovanju kod Sassuola s obzirom na bolji međusobni omjer od Intera, koji će ugostiti Sampdoriju.

Milan je dakle, bio bolji od momčadi iz Bergama, koja bi ove sezone mogla ostati bez plasmana u europska klupska natjecanja. Za vodstvo je u 56. minuti pogodio Rafael Leao, a konačnih 2:0 je nakon sjajnog solo prodora preko polovice terena postavio Theo Hernandez.

Inače, gomila navijača nije bila prisutna samo na tribinama San Sira, već je navijačka groznica po "crveno-crnom" dijelu Milana trajala čitavog dana. Iz Italije stižu prizori dolaska klupskog autobusa pred stadion, gdje ga je dočekalo razdragano mnoštvo Milanovih tifosa. U jednom trenutku, sa svog se mjesta u autobusu skroz do vozačeva dijela uputio Zlatan Ibrahimović. Legendarni 40-godišnji napadač dodatno je podignuo već ionako uzavrelu atmosferu lupanjem po prednjem staklu, a u jednom ga je trenutku i razbio.

Dogodio se i šaljivi trenutak, jer u isto vrijeme kada je Zlatan gestikuliranjem i mahanjem podizao navijače, dogodilo se i to da je u zanosu, udarajući po staklu, staklo i razbio. A kad je vozač to shvatio, baš i nije ostao ravnodušan. Ipak, ne sumnjamo u to da će se staklo popraviti, počinjena šteta je minimalna.

Trenutke ludnice u Milanu pred utakmicu s Atalantom pogledajte OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 02:10