Josip Brekalo

 SN
SERIE A

Video: Fantastičan pogodak Vatrenog! Pogledajte Brekalovu bombu s 25 metara, Tudor nastavio sjajan niz

Verona je ovom pobjedom skočila u gornji dio tablice te trenutno s 19 bodova zauzima deveto mjesto
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2021. 21:09

Verona Igora Tudora stigla je u ponedjeljak navečer do pete ovosezonske pobjede. Momčad hrvatskog trenera u 13. je kolu Serie A s 2:1 pred svojim navijačima svladala Empoli.

Nakon prvog poluvremena u kojem su mreže mirovale, domaćine u vodstvo dovodi Čeh Antonin Barak u 49., no gosti se vraćaju u igru preko Simonea Romagnolija koji zabija u 67. minuti.

I kada se činilo da ćemo svjedočiti podjeli bodova, za veliko slavlje Tudora i svih navijača Verone zabio je Francuz Adrien Tameze i to u prvoj minuti sudačke nadoknade. Branič Boško Šutalo je ušao u igru u sudačkoj nadoknadi.

Verona je ovom pobjedom skočila u gornji dio tablice te trenutno s 19 bodova zauzima deveto mjestu u Serie A. U posljednjih pet nastupa momčad Igora Tudora je neporažena te ima tri pobjede i dva neodlučena ishoda.

Pogodak Verone za 1:0 pogledajte OVDJE

Pogodak Empolija za 1:1 pogledajte OVDJE

Pogodak Verona za 2:1 pogledajte OVDJE

image
PAOLA GARBUIO/LAPRESSE/PROFIMEDIA

Osim pobjede Igora Tudora valja izdvojiti i vodeći pogodak Josipa Brekala u domaćoj pobjedi Torina protiv Udinesea 2:1. Reprezentativac Vatrenih primio je loptu na tridesetak metara od gola, napravio korak, dva i potom neobranjivo opalio i poslao loptu u donji lijevi kut vratareva gola.

Na 2-0 je za momčad koju vodi Ivan Jurić povećao Bremer u 48. minuti, a za goste je smanjio Forrestieri (77). Brekala je u 82. minuti zamijenio Marko Pjaca. Torino je pobjedom došao na 11. mjesto s 17 bodova, dok je Udinese 15. s 14 bodova.

>>> Pogodak Brekala pogledajte OVDJE!

Linker
22. travanj 2024 16:39