MARCO BERTORELLO Afp
UMALO IZBILA TUČNJAVA

VIDEO: Drama u Udinama! Pogledajte majstorski potez Ibrahimovića i kaos u posljednjim sekundama

Zlatan Ibrahimović je u svojoj 41. godini stigao do još jednog velikog postignuća
Piše: Hina/SNObjavljeno: 11. prosinac 2021. 23:10

Nogometaši Milana, vodeće momčadi talijanske Serie A, izborili su bod na gostovanju kod Udinesea golom Zlatana Ibrahimovića u sučevom dodatku pa su privremeno stvorili dva boda prednosti u odnosu na Inter, a tri u odnosu na Napoli.

Udinese je u vodstvo doveo Beto u 17. minuti, a Milan je u prvom poluvremenu ostao bez ijednog udarca unutar okvira vrata.

POGODAK PORTUGALCA BETA POGLEDAJTE OVDJE.

U nastavku je momčad Stefana Piolija bila bolja, a do izjednačenja je došla tek u drugoj minuti sučevog dodatka, pogotkom Zlatana Ibrahimovića poluškaricama, njegovim sedmim u ovoj sezoni talijanskog prvenstva.

IBRAHIMOVIĆEV SJAJAN POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

U završnici dvoboja Udinese je ostao s desetoricom na terenu, jer je izravan crveni karton dobio Success zbog nasrtaja na gostujućeg vratara.

VIDEO CRVENOG KARTONA I OPĆE MAKLJAŽE U ZAVRŠNICI SUSRETA POGLEDAJTE OVDJE.

Ante Rebić još uvijek zbog ozljede ne konkurira za momčad Milana.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Zlatan Ibrahimović je u svojoj 41. godini stigao do još jednog velikog postignuća. Naime, postao je tek treći nogometaš koji je dostigao magičnu brojku od 300 pogodaka u ligama 'petice' nakon 2000. godine. Pogađate, prva dvojica su Cristiano Ronaldo s 483 i Lionel Messi s 475 postignutih golova.

Linker
28. rujan 2024 19:25