LIVEMEDIA/DDP USA/PROFIMEDIA Livemedia/ddp Usa/profimedia
S 30 METARA

VIDEO Briljantna utakmica Marcela Brozovića: U vatrometu golova namjestio dva spektakularna pogotka

Milanski Inter već je u prvom dijelu osigurao pobjedu, naš veznjak na terenu je od početka
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 03. svibanj 2023. 22:18

Milanski Inter već do poluvremena riješio je pitanje pobjednika na gostovanju kod Hellas Verone u sklopu 33. kola Serije A. Nerazzurri su u prvoj dionici postigli tri pogotka, i to u razmaku od sedam minuta. Autogol Adolfa Gaicha (31.) te pogoci Hakana Calhanoglua (36.) i Edina Džeke (38.) donijeli su Interu 3:0 po odlasku na predah, da bi izabranici Simeonea Inzaghija do kraja ogleda udvostručili učinak i slavili s visokih 6:0.

Marcelo Brozović započeo je susret u društvu Mhitarjana i Calhanoglua u veznom redu. Brojat će mu se asistencija za pogodak turskog reprezentativca, iako zasluge praktički pripadaju isključivo strijelcu. Brozović je odigrao kratko dodavanje prema Turčinu, koji je potegao s 30-ak metara i zabio jedan od ljepših golova talijanske sezone.

POGODAK CALHANOGLUA NA ASISTENCIJU BROZOVIĆA POGLEDAJTE OVDJE

U drugom poluvremenu već je u prvim minutama stigla potvrda pobjede, Lautaro Martinez (55.) i Edin Džeko (60.), pri čemu je Brozović upisao asistenciju za pogodak argentinskog centarfora. I to je bila posebna krasotica - Brozović je oteo loptu protivnicima na 20-ak metara od gola, dodavanjem pružio Lautaru stopostotnu šansu, a Argentinac je akciju ukrasio lobom za 4:0.

POGODAK LAUTARA NA ASISTENCIJU BROZOVIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Pobjedu je potvrdio Lautaro pogotkom za 6:0 u drugoj minuti nadoknade. Napadač Intera sada je drugi strijelac Serije A s 19 golova, listu s dva više predvodi Napolijev Victor Osimhen. Brozović sada broji tri asistencije u ligaškoj domeni aktualne sezone, a igru je napustio u 78. minuti.

SVE GOLOVE SA SUSRETA POGLEDAJTE OVDJE

Inter se novom pobjedom održao na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka, te sada broji 60 bodova. Atalanta Marija Pašalića u srijedu je samo na kratko zasjela na "blaženu" europsku poziciju, na kraju dana bilježi dva boda manje od Intera i bodovno je izjednačena s Milanom i Romom.

Linker
28. rujan 2024 22:18