ISABELLA BONOTTO Afp
KRIZA U NAPADU

Uzrujani Inzaghi nakon velikog kiksa Intera: ‘Pristup je bio loš, trebao sam ih odmah promijeniti i više‘

Inter je u zadnja tri susreta postigao samo jedan gol, stoga ne čudi kritika o slabostima ofenzive
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. veljača 2022. 23:29

Poraz od Sassuola, 0:2 na svome stadionu, nije, definitivno, Interu bio u planu. Međutim, gosti su iskoristili slab dan Inzaghijeve momčadi i zakomplicirali borbu za naslov. Ivan Perišić igrao je 78. minuta, Marcelo Brozović nije bio u kadru zbog kartona, a trener Intera Simone Inzaghi bio je nakon dvoboja jako nezadovoljan, zapravo, razočaran.

- Jako sam ljut zbog pristupa. Imali smo tri dana vremena nakon Liverpoola i znali smo da moramo biti oprezni protiv ove momčadi. Morali smo drugačije pristupiti ovoj utakmici, oni su svježiji i odigrali su sjajnu utakmicu. Sad se moramo pokušati fizički oporaviti, vratiti psihičku energiju, do kraja sezone imamo još 13 finala - rekao je Inzaghi, koji je već na odmoru promijenio dvojicu igrača, umjesto Darmiana i Gagliardinija ušli su Džeko i Dumfries.

image
ISABELLA BONOTTO Afp

- Sad bih na poluvremenu promijenio i više od dva igrača! Pokušali smo s napadačkim veznim igračima, ali nismo uspjeli. Međutim, okrećemo se novim utakmicama, svi smo tu u dva-tri boda, vidjet ćemo tko će na kraju prvi proći kroz cilj - poručio je Inzaghi.

Stefan de Vrij, Interov stoper, bio je vrlo kritičan prema izvedbi njega samoga i njegovih suigrača.

- Ovo je neobjašnjivo! U prvom poluvremenu smo igrali jako loše. Sada će biti jako važno dići se sjajnom utakmicom u Genovi. Moramo analizirati gdje smo pogriješili, učiti i raditi bolje nego danas - kaže Nizozemac.

image

Stefan de Vrij i Edin Džeko

FILIPPO MONTEFORTE Afp

Inter je u zadnje tri utakmice (Napoli, Liverpool, Sassuolo) zabio svega jedan gol, odmah se priča o napadačima, što ne valja?

Odgovore Inazghi mora pronaći u Genoi, Inter mora pobijediti, inače bi naslov mogao biti sve dalje... Naime, Milan je sad prvi s 56 bodova, Inter ima 54 i utakmicu manje, Napoli je na 53 boda, također s utakmicom manje od Milana.

Linker
25. travanj 2024 00:59