Igor Tudor

 MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
HRVAT PRED NOVIM POSLOM

Tudor sletio u Rim, već ujutro sjeda na klupu talijanskog velikana? Ostaje samo jedan detalj u ugovoru

Prema talijanskim medijima, dvije strane nisu samo suglasne oko duljine ugovora
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 14. ožujak 2024. 23:29

Igor Tudor sletio je u Rim i sjest će večers za stol s prvim čovjekom Lazija Claudiom Lotitom navečer. Prema talijanskim medijima, dvije strane nisu samo suglasne oko duljine ugovora. Navodno bi Tudor želio dvogodišnji ugovor, dok Lotito ima drugačiju ideju ugovor do sezone plus opcija za još jednu. A ta bi se opcija automatski aktivirala u slučaju plasmana u Europu koja Laziju trenutno bježi osam bodova.

Na sastanku bi trebao biti i Tudorov agent Anthony Šerić. Inače, Lazio je u službenom priopćenju objavio kako su svi članovi Sarrijevog stožera danas podnijeli ostavke. Jedini koji je ostao je Giovanni Martusciello koji će voditi momčad idućeg vikenda protiv Frosinonea, a ta prva će bi mu, ovisno o ishodu razgovora Tudora i Lotita, ujedno mogla biti i posljednja utakmica na klupi.

Novog trenera Lazija očekuje pakleni raspored na početku mandata, odnosno tri derbija u samo tjedan dana. Prvo prvenstvena utakmica protiv Juventusa, potom polufinale Kupa protiv istog protivnika, a na kraju i gradski derbi s Romom.

Linker
29. travanj 2024 00:41