Ivan Jurić

 LISA GUGLIELMI Nurphoto Via Afp
ZABRINJAVAJUĆ POTEZ

Rastu frustracije hrvatskog trenera, Juventus mu odveo igrača od 41 milijun eura unatoč obećanju kluba!

Dobio nagradu za najboljeg braniča sezone u Serie A, odlazi sa 110 nastupa za Torino.
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 21. srpanj 2022. 21:33

Branič Torina Gleison Bremer pridružio se Juventusu petogodišnjim ugovorom, objavio je 36-erostruki talijanski prvak. Juventus je pristao platiti Torinu 41 milijun eura za Brazilca, kao i do osam milijuna eura dodataka, objavio je klub u priopćenju.

Stara dama bila je u utrci s rivalom iz Serie A Interom za usluge ovog 25-godišnjaka, koji je skrenuo oči nogometne javnosti na sebe nakon impresivne dionice u Torinu. Sada, nakon nedavnog odlaska Matthijsa de Ligta u Bayern, momčad Massimiliana Allegrija dobila je novog čovjeka koji će popuniti prazninu u njihovoj defenzivnoj liniji.

image

Gleison Bremer

FEDERICO PROIETTI Dppi Via Afp

Došavši u Europu iz Atletico Mineira 2018. godine, početkom sezone 2021./2022. forma ovog Brazilca je dramatično porasla, pa je došla i veća minutaža. Pomogao je da se momčad koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić od zone ispadanja digne do sredine ljestvice. To mu je donijelo nagradu za najboljeg braniča sezone u Serie A, a on odlazi sa 110 nastupa u svim natjecanjima za Torino.

Ovakav potez uprave Torina sigurno neće pomoći smiriti frustracije hrvatskog stručnjaka na njihovoj klupi Ivana Jurića. Naš strateg nedavno je izrazio nezadovoljstvo lošim potezima tijekom prijelaznog roka. Kada je dolazio iz Verone, jedno od obećanja bilo je investiranje u kvalitetniji kadar, ali to se nije ostvarilo.

Linker
06. listopad 2024 17:29