Urbano Cairo i Ivan Jurić
 MARCO ALPOZZI/LAPRESSE Lapresse
NAPETOST SVE VIŠE RASTE

Procurilo u medije: Hrvatski trener tek je stigao, a već ima velike probleme s jednim od ključnih ljudi

Hrvatski trener našao se u nezgodnoj situaciji jer od prvog dana ima problem sa sportskim direktorom
Piše: SNObjavljeno: 04. listopad 2021. 12:56

Ivan Jurić je nakon odlične sezone na klupi Verone preuzeo Torino s kojim je u sedam utakmica upisao dvije pobjede, dva neriješena i tri poraza. Posljednji poraz je onaj u prošlom kolu u kojem je Juventus u gradskom derbiju slavio s 1:0.

Talijanski Tuttosport sada piše kako Juriću nisu jedini problem porazi, već da ima velikih problema u odnosu sa sportskim direktorom kluba Davideom Vagnatijem. Talijani tvrde kako njih dvojica imaju nekih neriješenih problema i da to stvara velike probleme u radu kluba.

Niz od tri utakmice bez pobjede je produbio ovu svađu. Juve je slavio s 1:0 u derbiju, a ranije je Jurčićeva ekipa upisala i 1:1 remije s Lazijom i Venezijom i to je produbilo svađu između glavnih ljudi zaduženih uza sportsku politiku u klubu koja traje i prije početka nove sezone.

Talijani pišu kako je za to zapravo veći krivac Vagnati koji je u lošim odnosima bio i s prijašnjim trenerima Torina poput Morena Longa, Marca Giampaola i Davidea Nicole. Loš odnos ima i s Jurićem koji ga ne podnosi od prvog dana kada je stigao u klub.

Jurić je Vagnatiju navodno i zabranio prisutstvo na treningu, pa sportski direktor kluba s tribine sam gleda rad hrvatskog trenera. Talijani ističu kako ovo nije ništa novo jer Jurić preferira raditi u miru, a osim ovog problema, ističu i to što je Hrvat kritizirao upravu, između ostalih i sportskog direktora, zbog loše kupovine u prijelaznom roku.

Dvojac je u lošim odnosima koji će izgleda biti sve gori. Dodatan pritisak nosi i to što je Jurić novi u klubu, a Vagnatiju ugovor ističe idućeg ljeta pa će nervoza samo rasti, posebno ako se dogodi još koji nepoželjan rezultat.

Linker
26. travanj 2024 18:04