Francesco Totti
 INSTAGRAM
TO JE TAJ TRENUTAK

Navijači su već u ekstazi, apsolutna legenda velikog kluba vraća se na mjesto koje želi?

Bivši igrač i sportski direktor već se sastao s novim vlasnicima, pregovori su krenuli.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. studeni 2020. 12:10

Ikona talijanskog prvoligaša Rome, Francesco Totti blizu je povratka u klub s Olimpica, prenose ove srijede brojni talijanski mediji. Novi vlasnici žele ga blizu, a to je, jasno, polučilo mnogo zadovoljstva i pozitivnih reakcija od strane navijača. Obitelj Friedkin, vlasnici Rome, žele vratiti stari sjaj klubu pa ga polako "sređuju" iznutra.

Utorak je dakle, donio sastanak Tottija i čelnika Rome, a još uvijek nije poznato što su mu vlasnici točno ponudili i koju bi funkciju mogao obnašati. Zna se da je Tottijev zahtjev bio dolazak na neku od operativnih pozicija, odnosno da želi imati značajan utjecaj u kreiranju sportske politike. Nije međutim, još uvijek definirano žele li ga vlasnici na mjestu sportskog direktora ili nekoj sličnoj poziciji.

Tottijeve želje bile su vezane za mjesto tehničkog direktora, što je pozicija koju primjerice u AC Milanu obavlja njegov nekadašnji suigrač iz reprezentacije, Paolo Maldini. Podsjetimo, Totti je već bio na funkciji sportskog direktora, i to odmah nakon okončanja velike igračke karijere. Međutim, bivša uprava izuzela ga je iz lanca odlučivanja pa se Totti odlučio povući.

Linker
06. listopad 2024 16:31