Paulo Dybala

 ALBERTO PIZZOLI Afp
SERIE A

Milan kiksao, Roma na krilima Dybale izbila na vrh, Interu pobjeda! Pogledajte ‘bombe‘ Barelle i Okerekea

Jose Mourinho i nogometaši Rome izbili su u utorak na prvo mjesto Serie A
Piše: SN, HinaObjavljeno: 30. kolovoz 2022. 22:47

Nogometaši Sassuola i Milana odigrali su utakmicu bez pogodaka na startu četvrtog kola talijanske Serie A, koje će biti odigrano usred tjedna.

Najveću priliku za pogodak imala je domaća momčad. Bilo je to u 23. minuti, kad je dosuđen kazneni udarac za Sassuolo. No, pokušaj Domenica Berardija, koji je gađao donji desni kut, obranio je vratar Milana Mike Maignan.

Milan je patio od nedostatka realizacije, djelomično i zato što treneru Stefanu Pioliju zbog ozljeda nisu na raspolaganju za ovu utakmicu bili napadači Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić i Divock Origi.

S druge strane, i Sassuolova obrana je odigrala gotovo besprijekorno, a jedan od najboljih u njoj bio je hrvatski reprezentativni stoper Martin Erlić, koji je treću utakmicu zaredom odigrao svih 90 minuta.

U završnici dvoboja momčad Milana ostala je s desetoricom igrača na terenu, jer je igru zbog ozljede lijevog mišića stražnje lože morao napustiti Alessandro Florenzi, a trener Pioli je iskoristio pravo na sve zamjene.

Inter stigao do treće ovosezonske pobjede

Nogometaši Intera na svom su stadionu s visokih 3-1 svladali Cremonese. Prvi je mrežu zatresao Joaquin Correa u 12. minuti. Na 2-0 je u 38. fantastičnim pogotkom povisio Nicolo Barella, a 76. minuti u strijelce se upisao i Lautaro Martinez. David Okereke je u 90. sjajnim potezom ublažio poraz domaćina i postavio konačan rezultat.

Marcelo Brozović igrao je do 72. minute kada ga je zamijenio Kristjan Asllani.

POGODAK ZA 1-0 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 2-0 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 3-0 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 3-1 POGLEDAJTE OVDJE

Roma izbila na vrh

Jose Mourinho i njegovi nogometaši izbili su na prvo mjesto Serie A nakon što su pred svojim navijačima s 3-0 porazili Monzu. Paulo Dybala bio je dvostruki strijelac. Argentinac je mrežu zatresao u 18. i 32., a posljednji pogodak na susretu bio je djelo Rogera Ibaneza u 61. minuti.

POGODAK ZA 1-0 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 2-0 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 3-0 POGLEDAJTE OVDJE

Linker
25. rujan 2024 02:23