New Press/Getty Images
GRUBE RIJEČI ŠVEĐANINA

MARIO BALOTELLI OTKRIO ZA KOJI BI KLUB VOLIO ZAIGRATI, TE ZANIMLJIVU ANEGDOTU S IBRAHIMOVIĆEM 'Rekao mi je da nisam dovoljno dobar...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2020. 11:30

Zločesti dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli otkrio je za koji bi klub volio zaigrati, kao i poruku velikog Zlatana Ibrahimovića.

Tijekom Instagram livea u kojem je odgovaran na pitanja u ruštvu Fabija Cannavara ovaj Brescijin napadač je otkrio kako bi rado zaigrao za Napoli.

"Bio bih jako sretan u Napoliju, moja bi kćer bila vođa ultrasa jer navija za Napoli. Ja njoh pjevam 'Brescia, Brescia', ali ona i dalje navija za Napoli. Bila je oduševljena kada sam ju odveo na San Paolo, bila je hipnotizirana. Uvijek je lijep osjećaj tamo igrati, iako je po meni najljepši stadion San Siro", rekao je Balotelli koji je s Ibrahimovićem dijelo svlačionicu u milanskom Interu.

"Kada sam bio klinac divio sam mu se, a kasnije mi je rekao da sam jadan, da neću nikada trenirati s prvom momčadi. Rekao mi je i da nisam dovoljno dobar da igram za njih, ali kasnije je u razgovoru s Minom Raiolom rekao da me uzme pod svoje jer sam bolji od njega", dodao je 29-godišnji napadač.

Linker
23. rujan 2024 04:00