Marcelo Brozović i Ivan Perišić

 MIGUEL MEDINA Afp
Velika vijest iz Intera

‘Brozović će potpisati novi ugovor, on je naš ključni igrač!‘ Otkriveno koliku plaću nude zvijezdi Vatrenih

Sportski direktor Beppo Marrota već je ponudio hrvatskom veznjaku ugovor do 2025.
Piše: Toni RoićObjavljeno: 05. siječanj 2022. 19:51

Ne poremeti li koronavirus situaciju, prvu utakmicu u Serie A u 2022. godini u četvrtak od 12.30 igrat će Bologna i vodeći Inter, a trener gostiju iz Milana Simone Inzaghi u najavi se osvrnuo i na hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Riječ je naravno o pregovorima o novom Brozovićevom ugovoru s obzirom da mu aktualni istječe na ljeto.

- Brozović je jako sretan ovdje i mislim da će uskoro potpisati novi ugovor. I prije sam naglašavao da je Brozović naš ključni igrač i klub svakodnevno radi na tome da se riješi njegov ostanak u Interu - jasan je Inzaghi.

Situacija je takva da je sportski direktor Intera Beppo Marrota već ponudio hrvatskom veznjaku ugovor do 2025. i primanja od šest milijuna eura godišnje, te se čeka njegov pristanak. Brozović je prvenstvenu pauzu proveo s obitelji u Hrvatskoj, u Velikoj Gorici i rodnom Okuju, gdje ga se svakodnevno moglo vidjeti kako istrčava trkačke dionice, a potom se vratio u Milano.

U prvom dijelu sezone izabran je u najbolju jedanaestoricu Serie A (u njoj je i Mario Pašalić iz Atalante), dok su ga pratitelji poznatog portala 'Goal.com' uvrstili u najbolju momčad Europe. Statistika kaže i da nitko nije imao više točnih dodavanja od njega.

Inter kojem je pristupio još 2016. iz Dinama, odlučan ga je zadržati barem još tri godine, ali Brozović ima pravo pregovarati i s drugim klubovima, tako da još treba pričekati konačni rasplet...

Linker
26. travanj 2024 12:26