Bad Radkersburg, 280608.Dinamo je na priprema u austriskom Bad Radkersburgu, za sezonu 2008-2009. Sammir u Hotelu IMPark .Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX
FANTASTIČNI BRAZILAC

Sammir u Idealnoj momčad 1. kola Europa lige po Goal.comu

Idealna momčad 1. kola Europa lige po Goal.comu (4-3-3): Akinfejev - Guiaro, Gastaldello, Chiellini, Camara - Silva, Sammir, Götze - Helmes, Rudņevs, Keržakov
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 18. rujan 2010. 00:40

Nogometni portal Goal.com uvrstio je Dinamovog veznjaka Sammira u idealnu postavu igrača koji su nastupili u prvom kolu Europa lige.

Upravo je Brazilac s hrvatskom putovnicom sjajno dirigirao Dinamovom momčadi u 2-0 pobjedi izborenoj na Maksimiru protiv španjolskog Villarreala. Prepoznao je to i nogometni portal koji za Sammira piše:

"Ofenzivni veznjak je bio arhitekt Dinamove pobjede protiv Villarreala. Namjestio je prvi gol poslavši loptu kroz obranu, a potom zaključio utakmicu zgoditkom deset minuta prije kraja susreta."

Uz Sammira, u formaciji momčadi 4-3-3, mjesta u veznom redu našli su M ario Götze (Borussia Dortmund) i David Silva (Manchester City).

Napad je bio rezerviran za trojac Artjoms Rudņevs (Lech), Patrick Helmes (Bayer), Aleksnadr Keržakov (Zenit) budući da je svaki od njih na svojim utakmicama postigao "hat-trick".

Idealna momčad 1. kola Europa lige po Goal.comu (4-3-3):

Akinfejev - Guiaro, Gastaldello, Chiellini, Camara - Silva, Sammir, Götze - Helmes, Rudņevs, Keržakov

Linker
06. listopad 2024 08:50