GARETH BALE

'Sam sebe sam iznenadio'

Kada pogledam iza sebe stvarno mogu impresioniran - krenuo je s pričom Bale
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 07. prosinac 2010. 20:58

Prošle je sezone 21-godišnji velški nogometaš Gareth Bale igrao sjajno u dresu Tottenhamu, no prava eksplozija talenta uslijedila je ove sezone. Trenutačno ga žele vjerojatno svi najjači europski klubovi...

Bale je, inače, u utorak proglašen najboljim sportašem Walesa za 2010. godinu u izboru gledatelja televizijskog kanala, slušatelja radijske postaje i posjetitelja internetske stranice BBC-a Wales, a pritom je Bale i dao intervju za dotičnu stranicu.

- Kada pogledam iza sebe stvarno mogu impresioniran - krenuo je s pričom Bale i nastavio:

- Zapravo, nisam niti znao da sam sposoban igrati ovako dobro. Prolazio sam nedavno teško razdoblje s nekoliko težih ozljeda. Imao sam problema sa stopalom i koljenom. No, vrlo brzo sam se od svega oporavio i započeo sa nastupima prepunima samopouzdanja.

Bale je posebno pohvalio svog sadašnjeg trenera u Tottenhamu Harryja Redknappa.

- Govorio mi je da samo žestoko radim na treninzima. Da se borim i da će sigurno doći moje vrijeme. Poslušao sam ga i samo sam se koncentrirao na predani rad na treningu. Dočekao sam svoju šansu i sada sam prepun vjere u svoje mogućnosti. Uživam biti nogometaš Tottenhama i radujem se svemu - završio je Bale.

Linker
26. rujan 2024 13:20