POJAČANJE IZ BiH LIGE

Said Husejinović iz Sarajeva u Dinamu: 'Ja u Maksimiru? Ima istine u tome...'

Dinamo bi za ovog ofenzivnog veznjaka trebao platiti oko 200 tisuća eura, a vrijedi spomenuti da je Husejinović proveo i tri godine u Werderu iz Bremena
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2013. 23:01

Prema pisanju BiH medija ponajbolji igrač Sarajeva, Said Husejinović, uskoro bi mogao potpisati za Dinamo. Priča oko cijelog transfera poprilično je komplicirana.

Naime, Husejinović je već potpisao predugovor s CSKA iz Sofije, već je bilo sve spremo za predstavljanje, ali onda je izbila pobuna u svlačionici Bugara zbog Husejinovićevih primanja (oko 150.000 eura godišnje) i izgleda da je cijela stvar propala. U međuvremenu se javio Zdravko Mamić i Husenipvić je navodno već krenuo prema Zagrebu.

- Ja u Dinamu iz Zagreba? Odakle vam to? Ima, ima istine u tome. 'Više mi odgovara Dinamo. Vidim da su u Sofiji već pričali o mojoj plaći, da im smeta. Sada je sve na Sarajevu, tako da se nadam da će se to riješti u narednih nekoliko dana - rekao je Husejinović za SCsport.

Dinamo bi za ovog ofenzivnog veznjaka trebao platiti oko 200 tisuća eura, a vrijedi spomenuti da je Husejinović proveo i tri godine u Werderu iz Bremena, ali tamo je skupio tek deset nastupa. Čak je i Hajduk prošle sezone bio zainteresiran za njegovo dovođenje, ali na kraju je Maleš odustao od posla.

Linker
22. rujan 2024 02:31