getty images
IZVRŠNI ODBOR ODLUČIO

Safet Sušić ostaje izbornik Zmajeva: 'Da sam htio otići, davno bih to učinio'

Piše: Fuad KrvavacObjavljeno: 09. srpanj 2014. 21:27

Po dosta sparnom vremenu, u hotel Europa u neposrednoj blizini Kuće nogometa, stigli su svi članovi Izvršnog odbora, jedino je nešto malo kasnio sam predsjednik Elvedin Begić, pod čijem predsjedavanjem je i počela sjednica. Stigao je dosadašnji izbornik, koji je trebao podnijeti izvješće u nastupu Zmajeva na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Koncem lipnja izborniku Safetu Sušiću istekao je ugovor, a na prvoj sjednici nakon Brazila, članovi Izvršnog odbora raspravljali su o njegovoj budućnosti te u konačnici odlučili o njegovom ostanku na klupi Zmajeva.

U svojim posljednjim izjavama Safet Sušić je rekao da nema ništa protiv da ostane izbornik, ali po dolasku na sjednicu, ni Sušić, ni bilo tko nije mogao reći kakvu će odluku donijeti članovi Izvršnog odbora.

Pored novinara Sušić je prošao nasmijan i kratko rekao:

- Da sam htio otići, davno bih to učinio.

Prije početka sjednice novinarima su se obratili članovi IO Josip Bevanda iz Široki Brijega i Mile Kovačević, predsjednik entitetskog saveza RS.

- Mislim da je Safet Sušić veliki rezultat napravio odlaskom na Svjetsko prvenstvo i želimo od njega čuti što se dogodilo u utakmici protiv Nigerije. Mislim da rezultat zadnje utakmice protiv Irana ohrabruje. Što se mene tiče, Safet je kvalitetno radio, ali moramo povući neke poteze kako bismo unaprijedili reprezentaciju - rekao je Josip Bevanda.

Linker
20. rujan 2024 21:19