OTKRIVENA TAJNA

Sada je i službeno: Zdravko Mamić prekršio Dinamov Statut zbog podrške HDZ-u!

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u nekoliko je navrata teško prekršio Statut zagrebačkog prvoligaša! Službeno je to potrđeno danas
Piše: ArhivaObjavljeno: 14. rujan 2010. 19:13

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u nekoliko je navrata teško prekršio Statut zagrebačkog prvoligaša! Službeno je to potrđeno danas, nakon što je portal Zagrebancija.com došla u posjed Statuta kluba.

Zdravka Mamić zbog njegovih silnih ekscesa kojima je štetio Dinamu i njegovom ugledu trebao je sankcionirati Izvršni odbor kluba koji prema članku 18. Statuta Dinama jedini donosi odluku o isključenju člana Kluba. Zdravko Mamić se ogriješio o članak 9. Statuta koji zabrinjava političko opredijeljenje. Upravo taj članak 9. naknadno je izmjenjen u rujnu 2007. godine, samo tri mjeseca prije nego što će Mamić objaviti veliki oglas sa natpisom "HDZ U SRCU" i time dati potporu Ivi Sanaderu.

No, osim toga Mamić je, preko Mirka Barišića koji je potpisivao sve izmjene nekoliko puta mjenjao broj članova izvršnog odbora, kao i broj članova Skupštine Dinama. I izvršni odbor kluba i Skupština Dinama sastoji se od ljudi koji su isključivo Mamićev odabir pa stoga ne treba uopće čuditi što Zdravko Mamić nije isključen iz Dinama zbog kršenja statuta.

Linker
08. srpanj 2024 04:14