Igor Bišćan nije želio ovu vijest
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
GROZNA VIJEST

Sedam igrača reprezentacije ima ‘koronu‘! Veliki problemi za Bišćana uoči posljednje utakmice za Euro

Rezultati testiranja pokazali su kako je na virus pozitivno sedmero igrača te dva člana stožera
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2020. 15:51

Čak sedmorica članove mlade nogometne reprezentacije Hrvatske i dva člana stručnog stožera dobili su pozitivan rezultat na testiranju na novi koronavirus, koje provedeno u nedjelju, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS) ne navodeći imena zaraženih.

Radilo se o redovitom, obveznom testiranju provedenom uoči utakmice zadnjeg kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo reprezentacija do 21 godine, u kojoj će u utorak (17 sati) Hrvatska ugostiti Litvu u Puli.

"Liječnička služba hrvatske U-21 reprezentacije zaprimila je rezultate testiranja na SARS-CoV-2 odrađenog u nedjelju, uoči posljednje kvalifikacije utakmice mlade reprezentacije. Rezultati testiranja pokazali su kako je na virus SARS-CoV-2 pozitivno sedmero igrača te dva člana stožera. Zbog poštivanja epidemioloških pravila te Uefinog Return to Play protokola, drugim članovima reprezentacije nije određena mjera samoizolacije" poručili su iz HNS-a.Za dvoboj s Litvom su zbog smanjenog igračkog kadra upućeni dodatni pozivi Marku Điri, Dionu Dreni Belji, Ivanu Dolčeku, Josipu Mitroviću i Danielu Štefulju.

Za dvoboj s Litvom su zbog smanjenog igračkog kadra upućeni dodatni pozivi Marku Điri, Dionu Dreni Belji, Ivanu Dolčeku, Josipu Mitroviću i Danielu Štefulju.

Kako bi imala šansu za plasman na završni turnir kao jedna od pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija, Hrvatska mora pobijediti Litvu i nadati se da Grčka, koja nema nikakvih izgleda za plasman, na domaćem terenu neće izgubiti od Škotske.

Linker
06. listopad 2024 22:29