WOLFGANG RATTAY Afp
REZULTATI SVE GOVORE

Preko 35 tisuća glasova i jasna poruka Daliću! Izabrali ste najboljeg i najlošijeg Vatrenog

Navijači su rekli svoje i posebno istaknuli jedno ime iz velikog okršaja na Parkenu
Piše: SNObjavljeno: 29. lipanj 2021. 15:32

Za čitatelje Sportskih novosti dvojbe nema i prema mišljenju većine najbolji igrač Vatrenih u spektakularnom sudaru sa Španjolcima bio je - Mislav Oršić.

Hrvatska se u ponedjeljak oprostila od Europskog prvenstva. U Kopenhagenu, na Parken stadionu, u ljepotici EURA Vatreni su junački pali tek poslije produžetaka. 5-3 bilo je za nešto bolju i raspoloženiju Španjolsku koja je pobjedom u dramatičnom okršaju izborila četvrtfinalni ogled sa Švicarskom.

Lijevi krilni napadač zagrebačkog Dinama sjajno je iskoristio pruženu priliku i svoje prve minute na EURU. Mislav je u igru ušao u 67. minuti kada je zamijenio Antu Rebića, inače najslabije ocijenjenog hrvatskog nogometaša iz susreta s Furijom. Zanimljivo, o ovom dvojcu puno se raspravljalo uoči, ali i nakon ove utakmice. Jedno od pitanja koje smo postavili još prije osmine finala glasilo je - "Tko bi trebao zamijeniti Ivana Perišića?", i tada je čak 59 posto naših čitatelja reklo - Oršić, dok je 24 posto stalo uz Rebića.

Izbornik Zlatko Dalić u konačnici je ipak u prvih 11 odlučio prednost dati igraču Milana, a na press konferenciji u utorak izjavio je i kako s uvođenjem Oršića, koji je do kraja utakmice upisao pogodak i asistenciju, zakasnio - NIJE.

Da budemo konkretniji, SN anketa prikupila je u trenucima pisanja ovoga članka preko 35 tisuća glasova o čega oko 6700 otpada na Mislava Oršića. Drugi najbolje ocijenjeni je vratar Dominik Livaković (4700), treći Mario Pašalić (4300), četvrti Luka Modrić (3550), a TOP 5 s 3500 glasova zatvorio je Nikola Vlašić.

Izbornik Dalić prikupio je oko 900 glasova, a najslabije ocijenjeni Vatreni bio je Ante Rebić s 240.

Anketu ostavljamo otvorenom pa su tako i moguće određene promjene.

Kompletne rezultate pogledajte u nastavku članka:

Linker
07. listopad 2024 02:22