VOJKO BASIC Cropix
BIZARNA NESREĆA

Kako je dio opreme Vatrenih završio na dnu mora... Ipak, nećemo morati igrati kao Vitoria na Poljudu!

S novom opremom u kojoj će se igrati SP u Kataru još su puno gore od Hrvata prošli Poljaci...
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 22. rujan 2022. 17:13

Hrvatska će protiv Danske i Austrije promovirati nove dresove. U četvrtak sa Skandinavcima prvu, crveno-bijelu garnituru, a u Beču u nedjelju pričuvnu plavu.

Dresovi Vatrenih uvijek su “kockasti”, a ostalo su varijacije na temu jer proizvođač za svako veliko natjecanje priprema novi dizajn, nije lako naći toliko inspiracije. Ovi će zapravo najkraće trajati jer SP je ujesen, a sljedeće EP već u lipnju 2024. godine. Kad bi ponovno trebali stići novi...

image
Nike

Mnoga se sportska oprema proizvodi u tvornicama u Aziji, a ovih dana dogodila se nezgoda. Nekoliko kontejnera palo je s broda koji je prevozio odjeću za europske reprezentacije koje sudjeluju na Svjetskom prvenstvu.

Umjesto u Belgiji, gdje su trebali biti dovezeni, završili su na dnu mora. Hrvatska je pritom dobro prošla, pao je samo jedan kontejner za nas u kojem su bile polo majice.

image
Nike

Poljaci su, primjerice, ostali bez tri artikla. Dresovi, štucne, trenirke... sve je to došlo pa Vatreni neće morati, kao Vitoria Guimaraes na Poljudu igrati u starim dresovima.

Možemo samo poželjeti da u tom potonuću kontejnera s majicama s grbom HNS-a bude simbolika - od dna do zvijezda!

Linker
17. travanj 2024 14:04