SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
GLASUJTE U SN AKETI

Je li Dalić spremio novi plan za Engleze? Hrvatska isprobala zanimljivu opciju, u napadu neočekivano ime?

Vatreni su u utorak trenirali u Rovinju od 18 sati, Zlatko Dalić na terenu je imao svih 26 igrača
Piše: SN, Dražen AntolićObjavljeno: 08. lipanj 2021. 21:32

Radili su vratari Livaković, Kalinić i Sluga, obrambeni igrači Vrsaljko, Juranović, Vida, Ćaleta-Car, Škorić, Lovren, Gvardiol, Barišić i Bradarić, veznjaci Badelj. Modrić, Brozović, Kovačić, Pašalić i Vlašić te napadači Ivanušec, Brekalo, Oršić, Budimir, Kramarić, Petković, Perišić i Rebić.

U jednom trenutku treninga hrvatski je izbornik odlučio zaigrati s trojicom krilnih igrača. Nikola Vlašić bio je na desnom krilu, Ivan Perišić na lijevom, dok je najistureniji bio Ante Rebić. Znači li to da Dalić ozbiljno razmišlja o Rebiću kao najisturenijem igraču protiv Engleske umjesto Brune Petkovića ili Andreja Kramarića? Ostaje za vidjeti, odluka će ipak pasti u nadolazećim danima.

Kondicijski trener Luka Milanović pripremio je zanimljive vježbe za zagrijavanje, među ostalim su se i šamarali rukama o ruke, novinari su se pak zabavljali doskočicama da je Bradarić išamarao Modrića

Trenira se iza dvije ograde, prve stalne i druge postavljene kao dodatno osiguranje, zato se i daleko manje ljudi okuplja. Bilo je petnaestak znatiželjnika koji su se brzo razišli jer nisu mogli dobro pratiti trening niti s pokrajnog brda.

Linker
05. srpanj 2024 13:38