Zlatko Dalić i Ante Rebić
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
ANKETA SN

Je li Ante Rebić trebao biti pozvan u reprezentaciju? U sjajnoj je formi, a Dalić je opet rekao - ne!

Dalić je vratio Josipa Brekala, ali Ante Rebić nije pozvan natrag, kao niti Bruno Petković.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2021. 14:23

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak je objavio popis Vatrenih za nadolazeće kvalifikacijske dvoboje za SP sljedeće godine. Dalić je odlučio na Cipar i Slovačku krenuti s novim imenima u licima Josipa Stanišića i Kristijana Jakića. Ali, na popisu i dalje nema Ante Rebića, kao niti Brune Petkovića. Ali ima Josipa Brekala...

Igračku križaljku Dalić je riješio taktički. Brekalo mu je potreban, Rebić u ovom trenutku nije, a za pretpostaviti je da ga smatra većim rušilačkim faktorom od navedenog dvojca. Brekalo je riješio transfer u Torino, a očito je i razmirica s izbornikom bila manja čim je dobio hlađenje od samo jednog ciklusa.

S druge strane, Rebiću za uvrštenje nisu pomogli niti prošlotjedne dobre partije okrunjene golovima protiv Liverpoola na Anfieldu te na prvenstvenom gostovanju u derbiju protiv Juventusa. Drugo nepozivanje jasna mu je poruka da se hijerarhija i odnos prema hrvatskom dresu moraju poštovati na sve načine.

Naravno, nepozivanje Rebića izazvalo je pravu lavinu komentara od strane njegovih poklonika. U našoj anketi recite nam što mislite - je li trebao biti uvršten na popis Zlatka Dalića za listopadsku akciju?

Linker
23. travanj 2024 15:16