SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
NEOČEKIVANI PROBLEM

HNS se ispričava navijačima koji su isplanirali put u Abu Dhabi, evo kako će im se odužiti

‘Žao nam je. Savez je morao reagirati da zaštiti interes reprezentacije‘
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2024. 13:34

Devet dana uoči zakazanog termina prijateljski turnir na kojem će, između ostalih, igrati i Hrvatska naprasno je premješten iz Abu Dhabija (UAE) u glavni grad Egipta, Kairo.

Takva vijest neugodno je zatekla navijače hrvatske reprezentacije koji su već isplanirali i, djelomično ili u cijelosti, platili put i smještaj u gradu u kojem se turnir prvotno trebao igrati.

HNS se putem svojih kanala ispričao zbog neočekivanog logističkog problema i objavio da će ti navijači imati besplatne ulaznice za obje utakmice Vatrenih u Egiptu, kao i dolazak na trening za vrijeme u Kairu. Za one kojim odlazak u Kairo neće iz nekog razloga biti izvediv, naglašavaju, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica reprezentacije ove godine.

- Žao nam je zbog ovakvog nepredviđenog raspleta, no Savez je morao reagirati da zaštiti interes reprezentacije jer turnir u Abu Dhabiju ne bi bio odigran te bi reprezentacija izgubila mogućnost za dvije važne provjere uoči Eura. Razumijemo da je takav rasplet utjecao na dio naših navijača te im na ovaj način želimo iskazati zahvalnost što su u svakom dijelu svijeta uz reprezentaciju - izjavio je voditelj odjela za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a Jurica Jurjević.

"Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@ hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije.", stoji na stranicama HNS-a.

Linker
23. travanj 2024 13:49