CROPIX
POD PRATNJOM POLICIJE

FOTO: POGLEDAJTE KAKO SU ALBANCI DOČEKALI HRVATSKU Specijalci razgrnuli masu da bi zvijezde Vatrenih prošle, neki su ostali i razočarani

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. listopad 2016. 17:22

Brzo su Vatreni stigli u Skadar. Poletjeli su iz Zagreba u 10 sati, a već oko 13.10 bili su ispred Grand Hotela Europe. Pratnja policije omogućila im je da u jačem tempu prevladaju rutu od Tirane, tih stotinjak kilometara.

Specijalci su ih u Skadru čekali kao napete puške, odjednom se stvorila gužva, mnoštvo domaćih ljudi htjeli je vidjeti hrvatske reprezentativce, ali policajci su ih samo razgrnuli i napravili prolaz prema ulazu u hotel. Igrači su u miru, bez riječi pokupili torbe i prošli.

Albanci su ipak iskoristili mogućnost i fotografirali ih mobitelima. Mnogi ovdje od Albanaca ne skrivaju razočaranje što neće uživo vidjeti Modrića i Rakitića, koliko god bi to moglo olakšati posao Kosovu. Imali su jedinstvenu šansu da im se u gradu nađu zvijezde Reala i Barcelone. Ali eto...

U utorak je Hrvatska imala trening od 19.30, a danas odmah nakon utakmice ide u Tiranu, gdje će prenoćiti te se u petak zaputiti u Tampere, na drugi ogled s Finskom.

Linker
23. rujan 2024 13:26