Ivan Perišić

 TOM DUBRAVEC Cropix
KRATKO I JASNO

FOTO: Ivan Perišić se oglasio zbog incidenta s Livajom, ovo je poruka svima koji se dirnu u Vatrene

Nakon nepotrebnog showa na Rujevici javio se još jedan senator hrvatske reporezentacije
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2023. 07:33

Ružan incident dogodio se jučer na prvom treningu hrvatske nogometne reprezentacije na Rujevici u sklopu priprema za nadolazeći Final Four Liga nacije koji se sljedećeg tjedna igra u Nizozemskoj.

Marka Livaju su s tribine vulgarno su vrijeđali pojedini riječki navijači, a zvijezda Hajduka još jednom nije uspjela suspregnuti emocije nego se dala navući u taj verbalni okršaj, prepirku, zbog koje su morali na kraju reagirati i policija i zaštitari koji su bili na tom dijelu zapadne tribine.

"Što se ne trudiš konjino, j.... ti majku Livaja", bio je povik koji je navodno prelio čašu strpljenja Hajdukova napadača koji je krenuo prema tribinama vičući: ‘Šta je, šta hoćeš?".

U obranu Livaje stali su odmah i Mateo Kovačić ("Majstore, što si došao ovdje ako ovako vičeš"), Vedran Ćorluka i još neki naši igrači, a kad su se vruće glave ohladile, podršku svom hajdukovcu dao je i Ivan Perišić.

image
Screenshot: Instagram

Nije Ivan od previše riječi, ali njegova kratka i jasna poruka na Instagramu jasna je poruka svima koji ubuduće pokušaju dići glas na bilo koga iz redova Vatrenih. Perišić je objavio fotografiju Livaje i sebe s treninga na Rujevici i ispod nje emotikon mišića.

Inače, navijač koji je agresivno vrijeđao Livaju završio je pod obradom policije, a navodno je kod sebe imao predmet s kojim je imao namjeru nekoga gađati...

Linker
06. ožujak 2024 04:49