Drago Sopta / Cropix
MAMIĆEVE OPTUŽBE

Reno Sinovčić o 'pištoljima u Westinu': Bože sačuvaj, pa to nitko od nas ne bi radio!

Ono što je sigurno, tabor Igora Štimca radi na žalbi, priprema se za drugo poluvrijeme priče o Skupštini, uz tvrdnju da se dogodilo 'silovanje demokracije'...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2010. 10:52

Jedna od optužbi Zdravka Mamića izrečena u srijedu na Dinamovoj Skupštini bila je uperena na Igora Štimca, premda je na kraju ostala u sjeni drugih ispada prvog čovjeka Modrih. Mamić je ustvrdio kako su “njegovi ljudi u liftu hotela Westin prijetili pištoljima zastupnicima u Skupštini HNS-a” .

- Štimac ne preza ni od čega, tako niti od toga da onima koji ne plešu kako on svira gurne pištolj u usta - rekao je Mamić.

U četvrtak nismo uspjeli doći do Štimčeva odgovora. Nazvali smo stoga Renu Sinovčića, koji je bio jedan od aktivnijih na zasjedanju minulog petka. On nam je kazao:

- Bože sačuvaj, to nitko od nas ne bi radio. Daljnji komentar nije potreban jer sve se vidjelo.

Ono što je sigurno, Štimčev tabor radi na žalbi, priprema se za drugo poluvrijeme priče o Skupštini, uz tvrdnju da se dogodilo “silovanje demokracije”. Skupljaju dokaze u nadi da će uspjeti pobiti odluke Verifikacijske komisije, te tako ishoditi poništenje rezultata Skupštine. Sve je to teška i neizvjesna pravna borba, ali jasno je da se nisu predali.

U HNS-u je jučer pak bio dan domjenka za zaposlenike, glavni tajnik Zorislav Srebrić upriličio im je ručak u restoranu Plavi 9. Vlatko Marković nije nazočio, no informacije govore da je njegovo zdravstveno stanje u redovitim gabaritima te se već može lagani pripremati za doček Nove godine u Budimpešti. Ostane li vjeran tradiciji...

Zasad čekamo obavijest kada bi se trebao okupiti Izvršni odbor HNS-a u novom sastavu.

Linker
06. listopad 2024 12:27