Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
E, PA NEĆE MOĆI

REAL SVIM SILAMA ŽELI DOVESTI NOVOG MESSIJA, ALI DOBILI SU ODGOVOR KAKAV NISU OČEKIVALI Nema problema, mi vama njega, a vi nama Modrića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2017. 12:24

Na nogometnom tržištu vlada prava ludnica za Juventusovim Argentincem, Paulom Dybalom koji bi mogao obilježiti zimski prijelazni rok.

Dybala već neko vrijeme odbija produžiti suradnju s Juventusom, a to što prije žele iskoristiti Real Madrid i Barcelona. Dybala je zasada bliži opciji odlaska na Bernabeu, obzirom kako pojedini mediji u Italiji otkrivaju kako 'kraljevski klub' zaobilaznim putevima pregovara s mladim nogometašem te ga nagovara da odustane od produženja ugovora s torinskim klubom.

Prije nekoliko dana pojavila se priča kako je 'kraljevski klub' spreman ponuditi čak trojicu nogometaša i određenu svotu novca kako bi doveo ovog sjajnog Argentinca, a ovog puta engleski Sun donosi novi detalj.

Naime, Perez je navodno poslao ponudu od 77 milijuna eura i Alvara Moratu, ali Torinezi žele da u ponudu bude uključen ili Luka Modrić ili Toni Kroos. Teško je za očekivati kako će u Madridu pristati na ovakav razvoj situacije obzirom kako su i Kroos, a pogotovo Luka Modrić vrlo važni kotači u stroju Zinedinea Zidanea što su već nebrojno puta i pokazali.

Linker
24. rujan 2024 23:24