Screenshot: realmadrid.com
TRENER PROGOVORIO

Razotkrio pozadinu Kovačićevog transfera: 'Inter nije želio prodati Matea'

U novu sezonu talijanskog nogometnog prvenstva milanski će Inter krenuti u nedjelju utakmicom protiv Atalante. Ipak, "nerazzurri" će biti oslabljeni za Matea Kovačića koji je ovog tjedna i službeno prodan Real Madridu.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. kolovoz 2015. 19:22

Inter će od Kovačićevog transfera inkasirati 35 milijuna eura, što je više-manje svota koju je klub potrošio za dolazak Geoffreyja Kondogbije.

"Mislim da Kondogbia može postati jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Nitko nije želio prodati Matea, ali nažalost u obzir se uzimaju neke stvari i razmišljanja koja nemaju veze sa samim igračem. To se dogodilo jer smo imali problema s pravilima financijskog fair-playa i morali smo izravnati račune“, rekao je Mancini.

"Ista je stvar bila i sa Xherdanom Shaqirijem. On je imao ponude, nama je trebao novac i zato je prodan. Mi smo vjerovali u igrača, ali na kraju smo ga morali žrtvovati jer ne možemo tiskati novac. Njemu je trebalo još vremena, kao i svakome tko dođe u neku drugu ligu, pa mu želim sve najbolje u Stokeu“, dodao je Mancini.

Kako se bliži sam smiraj prijelaznog roka Mancini otkriva da ni druge Interove zvijezde nisu nedodirljive. Igrači poput Danila D’Ambrosia, Davidea Santona, Yuta Nagatoma i Fredyja Guarina su 'svi na tržištu'.

O potencijalnim novim pojačanjima u Interu Mancini kaže:

"Preko ljeta sam rekao da trebamo devet novih igrača, ali to je bila šala. Može ih biti 10 ili 11".

Linker
22. rujan 2024 14:22