NOVA ŠKOLA ZA MADRIĐANE

Razočarani Modrić: 'Ne znam što nam se dogodilo, pomislili smo da će ovo biti šetnja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2014. 12:08

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić bio je vrlo kritičan prema svojoj, ali i igri svoje momčadi u 2-0 porazu kod Borussije Dortmund u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka

Real Madrid je u konačnici izborio ulazak u polufinale zahvaljujući 3-0 pobjedi u prvoj utakmici, ali to nakon utakmice nije bilo prvo na što se hrvatski vezni nogometaš osvrnuo.

- Uvijek pričamo da trebamo nešto izvući iz ovakvih utakmica i ovakvih poraza. No meni se čini da nikada ništa ne naučimo – rekao je za Canal Plus hrvatski reprezentativac.

Jeste li sretni što ste prošli u polufinale?

- Naravno, ali nismo sretni načinom na koji smo to ostvarili. Pogotovo nismo zadovoljni prvim poluvremenom. Takva si poluvremena više ne smijemo dopustiti. No prošli smo, u polufinalu smo. To je ipak najbitnije.

Zašto ste izgledali tako loše u prvih 45 minuta?

- Ne znam što se dogodilo. Moguće je da smo bili preopušteni jer smo imali 3-0 iz prve utakmice. Pomislili smo da bi ovo mogla biti šetnja. Ne znam. No iz ovog meča definitivno moramo nešto naučiti.

Tko će proći Barcelona ili Atletico?

- Ne znam, vidjet ćemo. Najvažnije je da smo mi odradili svoj posao. Sad u miru možemo gledati što će drugi napraviti – rekao je za kraj Modrić.

Linker
24. rujan 2024 06:30