Chicago Bulls guard Derrick Rose (1) splits between Boston Celtics guard Ray Allen (L) and guard Rajon Rondo in first quarter action during their NBA basketball game in Boston, Massachusetts January 14, 2010. REUTERS/Adam Hunger (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL)
 Reuters
NBA

Ray Allen u Heatu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2012. 20:10

Američki košarkaš Eric Gordon na pragu je prelaska u redove NBA momčadi Phoenix Sunsa, a u tome ga eventualno može spriječiti njegov prošlosezonski klub – New Orleans...

Gordon i Sunsi dogovorili su sve uvjete četverogodišnje suradnje vrijedne 58 milijuna dolara.

- Vjerujem da je ovo prava momčad za mene. U Phoenixu je moje srce – rekao je Gordon koji je ovoga ljeta postao slobodan igrač po isteku ugovora s Hornetsima.

Međutim, ukoliko New Orleans ponudi Gordonu jednake uvjete kao i Phoenix, tada će bek-šuter morati ostati u Hornetsima, odnosno neće smjeti preći u redove Sunsa.

Od ostalih zanimljivih, zasada tek potencijalnih, tradeova u NBA ligi izdvojimo da bi veteran Ray Allen (36) karijeru mogao nastaviti u redovima prvaka – Miami Heata. Naime, najboljem tricašu svih vremena u NBA ligi istekao je ugovor s Boston Celticsima koji nisu "ludi" od želje da mu ponude novi, jer žele pomladiti momčad, odnosno krenuti u obnovu.

Linker
24. rujan 2024 14:26