BILBAO, SPAIN - AUGUST 23: Luis Suarez of FC Barcelona celebrates after scoring Barcelona opening goal during the La Liga match between Athletic Club and FC Barcelona at San Mames Stadium on August 23, 2015 in Bilbao, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
 Denis Doyle / Getty Images / 2015 Getty Images
SRUŠILI 'CRNU MAČKU'

Rakitić odličan u pobjedi Barçe! Messi promašio penal, Suarez majstorski zabio

Pogodak odluke zabio je Luis Suarez u 54. minuti nakon akcije koju je započeo Ivan Rakitić
Piše: HinaObjavljeno: 23. kolovoz 2015. 23:00

Europski i španjolski prvak Barcelona otvorio je Primeru gostujućom pobjedom u Bilbaou protiv Athletica 1-0.

Pogodak odluke zabio je Luis Suarez u 54. minuti nakon akcije koju je započeo Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac je sjajnom dugačkom loptom uposlio na krilu Jordia Albu koji je iz prve ubacio u kazneni prostor, a Suarez majstorski zatresao mrežu Gorka Iraizoza. Barca je mogla i ranije do pogotka, no Lionel Messi je u 31. minuti promašio kazneni udarac. Točnije njegov udarac sjajno je zaustavio vratar baskijskog kluba. Rakitić je odigrao cijeli susret za Barcu.



Bilbao . BARCELONA goal.

Zanimljivo, bio je to već treći ogled Athletica i Barcelone u posljednjih devet dana i prva pobjeda Barce. Prošloga tjedna Athletic i Barcelona su igrali u španjolskom Superkupu. Athletic je osvojio trofej nakon što je na svom travnjaku slavio 4-0, a potom na Camp Nou odigrao 1-1.

Linker
22. rujan 2024 13:45