PRENOSE TALIJANI

Rafa Benitez odlučio: Josip Radošević ide u udarnu momčad Napolija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2013. 15:37

La Repubblica piše, a mnogi internet-portali vezani uz nogometni klub Napoli prenose, da je španjolski strateg Rafael Benitez odlučio gurnuti mladog hrvata Josipa Radoševića u prvu momčad.

Benitez je ovog ljeta iz Chelseaja došao u Napoli, te mu je trebalo vremena da upozna momčad, pojedine igrače i složi udarni sastav najbolje kako zna. Po pisanju La Repubblice španjolski je strateg izrazito zadovoljan sa svim što je uočio kod 19-godišnjeg Hrvata, a nagradit će talentiranog nogometaša ubacivanjem u prvu momčad.

Ukoliko su ovi navodi La Repubblice točni, to bi značilo kako će Radošević igrati 25. kolovoza protiv Bologne na San Paolo stadionu.

Podsjetimo da je tijekom siječnja Radošević došao u Napoli, ali pod vodstvom tadašnjeg trenera Waltera Mazzarrija nije odigrao niti jedne minute u prvoj momčadi.

Kovačić je spreman, igra protiv Cittadelle

U nedjelju će nogometaši Intera odigrati utakmicu 3. kola talijanskog Kupa, a suparnik će im biti drugoligaš Cittadella. U sastavu bi se trebao pojaviti i hrvatski nogometaš Mateo Kovačić.

Tako u subotu tvrdi La Gazzetta dello Sport koja je navela kako je "Kovačić spreman za igru", te će vrlo vjerojatno biti u udarnoj momčadi koju će sastaviti novi klupski trener Walter Mazzarri.

Još sredinom srpnja je hrvatski veznjak zadobio ozljedu bedrenog mišića zbog koje nije igrao za milanski Inter, tijekom priprema u srpnju i kolovozu. Unatoč tome, Kovačić je posljednjih petnaestak dana gotovo normalno trenirao, ali trener Intera Walter Mazzarri nije želio riskirati s njegovim ubacivanjem "u vatru", već ga je čuvao od napora samih utakmica.

Ozljeda je očigledno sada stvar prošlosti i ne postoji više nikakva prepreka za Kovačićevo igranje.

Linker
22. rujan 2024 10:40