Cropix
C. ZVEZDA

Prosinečki potjerao kapetana

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 17. srpanj 2011. 12:31

Nogometni trener Crvene Zvezde, Robert Prosinečki, napravio je radikalan potez otjeravši kapetana Milana Vilotića iz momčadi zbog, kako pišu srpski mediji, nediscipline.

Crvena Zvezda se trenutno nalazi na pripremama u Austriji gdje je hrvatski stručnjak prvo oduzeo kapetansku vrpcu Vilotiću, a zatim ga i odstranio iz momčadi Zvezde.

- Naši nesporazumi traju već neko vrijeme. Bilo je opomena, ali sada je već moj trenerski autoritet doveden u pitanje. Odlučio sam mu oduzeti kapetansku traku i odstraniti ga iz momčadi. Što se mene tiče on više neće zaigrati za Zvezdu dok sam ja trener – rekao je "žuti" za Žurnal.

Srpski mediji navode da je Vilotić igračima objašnjavao taktiku u prijateljskom ogledu protiv izraelskog niželigaša, što je jako razljutilo Prosinečkog. No, ostaje pomalo nejasno zašto je hrvatski trener nakon toga dozvolio Vilotiću da zaigra u toj utakmici.

Prosinečki se se nakon obraćanja srpskim medijima o odstranjivanju kapetana iz momčadi zaputio u Beograd gdje će se sastati s mogućim pojačanjem, bivšim igračem Seville, Ivicom Dragutinovićem.

Linker
03. srpanj 2024 00:30