JOSE JORDAN Afp
POLUDIO NA MANZANA

Zvijezda Reala suspendirana na dvije utakmice zbog reakcije na kontroverznu odluku suca

Bellingham je saznao kaznu koju mu je odredila disciplinska komisija
Piše: SNObjavljeno: 06. ožujak 2024. 13:14

Nakon završetka utakmice trčao je prema meni u agresivnom stavu i vikao, ponavljajući u nekoliko navrata "to je j*** gol".

Tim je riječima španjolski prvoligaški sudac Gil Manzano u zapisniku pojasnio zašto je Judeu Bellinghamu pokazao crveni karton nakon kraja utakmice između Valencije i Real Madrida (2:2).

Podsjetimo, Englez je "poludio" nakon što je Manzano svirao kraj susreta u trenutku dok je Brahim Diaz već uputio centaršut koji je on pospremio glavom u mrežu, ali pobjedonosni pogodak nije priznat.

image
JOSE JORDAN Afp

Spomenutu situaciju pogledajte od 12:30:

Četiri dana nakon spomenute kontroverze koja bi vjerojatno bila zastupljenija u medijima da je utrka za naslov malo tijesnija, Bellingham je saznao kaznu koju mu je odredila disciplinska komisija.

Naime, najbolji strijelac La Lige suspendiran je na dvije utakmice što znači da će propustiti okršaje sa Celtom Vigo (10. ožujka) i Osasunom (16. ožujka). Kazna se, jasno, ne odnosi na natjecanja pod okriljem Uefe pa će tako Bellingham konkurirati za večerašnji sraz s Leipzigom u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Linker
26. travanj 2024 04:53