Xavi želi da Dembele ostane u Barceloni

 LLUIS GENE Afp
HOĆE LI SE OSTVARITI?

Xavi jasno poručio upravi Barcelone: ‘On je krilo koje želim imati u momčadi sljedeće sezone‘

Trener katalonskog kluba smatra da nema boljeg pojačanja od onoga što ima u momčadi.
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2022. 09:34

Priča oko Ousmanea Dembelea i Barcelone još uvijek nije potpuno završena. Iako 25-godišnjem Francuzu ugovor s katalonskim klubom službeno istječe krajem mjeseca, a produženje još nije dogovoreno, izgleda kako bi on mogao ostati na Camp Nou.

To je, naime, velika želja Xavija Hernandeza, trenera Barcelone. Španjolski mediji donose kako je Xavi na sastanku s čelnicima kluba jasno rekao kako on želi da Dembele ostane u klubu.

"Krilo koje želim za sljedeću sezonu je Dembele i moramo istražiti sve opcije koje imamo da s njim potpišemo novi ugovor", rekao je Xavi.

Dembele je u Barcelonu došao 2017. iz Borussije Dortmund u rekordnom transferu za katalonski klub. Tada je plaćen 140 milijuna eura, a svih ovih godina bilo je dosta priča oko njegovih igara u Barceloni. No, dolaskom Xavija Dembele je počeo bolje igrati, ali se svejedno krajem 2021. nije uspio dogovoriti oko novog ugovora. Tada su iz uprave poručili kako on neće igrati u drugom dijelu sezone, ali Xaviju je on bio potreban pa je Dembele bio dio momčadi te zauzimao mjesto na desnom krilu Xavijeve formacije. Sada mu ugovor istječe, a iako se pričalo o raznim klubovima koji ga žele dovesti, on s niti jednim klubom do sada nije potpisao nikakav ugovor.

Linker
25. travanj 2024 23:01