Luka Modrić i Thibaut Courtois

 900/CORDON PRESS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA 900/cordon Press/imago Sportfotodienst/profimedia
TAJNE S TRENINGA

VIDEO Zvijezda Reala otkrila kakav je Modrić: ‘Ako to napraviš, Luka od tebe traži da napustiš prvu momčad‘

Belgijski vratar je s ovim dvojcem prošao stotine treninga u Real Madridu
Piše: SNObjavljeno: 20. rujan 2024. 14:48

Golman Real Madrida, Thibaut Courtois, gostovao je kod poznatog španjolskog influencera Ibaija Llanosa, gdje je otkrio nekoliko detalja koji se odvijaju iza kulisa u Kraljevskom klubu. Između ostalog, istaknuo je kako su Luka Modrić i Dani Carvajal posebno zahtjevni u određenim situacijama.

Belgijski vratar je s ovim dvojcem prošao stotine treninga u Real Madridu, a tamo se događaju stvari koje nisu poznate javnosti. Courtois je podijelio neke anegdote s treninga vezane za trofejni dvojac.

- Luka Modrić i Dani Carvajal su najkompetitivniji igrači u svlačionici, iako su već debelo veterani. Kad izgube utakmicu na treningu, ne smiješ im se obraćati koliko su ljuti. Ali to je taj njihov pobjednički mentalitet zbog kojeg su napravili sve što su napravili - započeo je Courtois.

- Kad pobijede utakmicu na treningu, najprije će te oni podbadati, ali kad izgube… Ne obraćam im se neko vrijeme. Neće ti ništa reći poslije jedne ili dvije pogreške. Međutim, napraviš li treću ili četvrtu, zamolit će te da skineš marker i pređeš u drugu momčad - rekao je belgijski vratar kroz osmijeh.

Courtois je u Real stigao 2018. iz Chelsea, a Kraljevski klub je za njega platio 35 milijuna eura. Za Madriđane je skupio 242 nastupa te je točno 100 puta sačuvao čistu mrežu. S Modrićem je osvojio dvije Lige prvaka i tri naslova prvaka Španjolske.

Linker
20. rujan 2024 17:32