JOSE JORDAN Afp
KRALJEVI SLAVE

VIDEO: Realu VAR ‘oduzeo‘ čak tri gola! Poništena jedna od najljepših akcija sezone koju je pokrenuo Modrić

U 10. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Real je pobijedio Elche u gostima 3:0
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2022. 22:56

Ono što je posebno zanimljivo je što je Real slavio iako im je VAR poništio čak tri pogotka. Prvi je poništen već nakon nepunih 6 minuta igre. Bila je to akcija koju je započeo Luka Modrić koji je odigrao sjajan dupli pas s Rodrygom, a ovaj je produljio do Viniciusa Juniora. Brazilac je asisteirao za Karima Benzemu koji trese mrežu i kreće slavlje realovaca, među njima i Modrića. Ali oglasio se VAR i gol je poništen zbog zaleđa Viniciusa. Prava šteta, jer bila je to zbilja majstorska akcija.

Poništeni gol Benzeme možete pogledati OVDJE.

Svega pet minuta kasnije Valverde je majstorski zabio s vrha kaznenog prostora i postigao svoj već peti ligaški gol sezone.

Sjajan gol Valverdea možete pogledati OVDJE.

Druga dva gola Realu su poništena također zbog zaleđa. U 26. uzalud se veselio David Alaba, a u 61. minuti Karim Benzema.

image
JOSE JORDAN Afp

Osvajač Zlatne lopte Benzema među strijelce se upisao u 75. minuti nakon sjajne akcije i duplog pasa s Rodrygom, dok je konačnih 3:0 postavio Marco Asensio u 89. na asistenciju Rodryga.

Gol Benzema možete pogledati OVDJE.

Gol Asensija možete pogledati OVDJE.

Luka Modrić je igru napustio u 62. minuti, a zamijenio ga je Aurelien Tchouameni.

Realu je ovo deveta pobjeda u 10. odigranoj utakmici uz tek jedan remi. Na vrhu su ljestvice sa 6 bodova više i utakmicom više od drugoplasirane Barcelone.

Linker
04. svibanj 2024 00:25