Fali i Rodrygo

 SCREENSHOT
VAR NIJE REAGIRAO

Video: Potez koji je zgrozio Madrid! Kako ovo nije za crveni karton?! ‘Namjerno je to učinio, to je bio napad‘

‘Pogledao me, a onda i udario. Žao mi je što on misli da mi nije ništa napravio, ne znam zašto postoji VAR‘
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2022. 07:50

Real Madrid je na Bernabeu stigao do vrijedne pobjede protiv Cadiza 2:1, a nakon utakmice španjolski su se mediji posebno raspisali o jednoj situaciji koja je prošla ispod radara, pogotovo sucima utakmice. Naime, u jednom je trenutku došlo do duela između Rodryga i nogometaša Cadiza Falija kada je gostujući igrač odlučio namjerno udariti mladog Brazilca.

Na snimci se jasno vidi namjerno udaranje laktom u glavu, ali VAR u ovoj situaciji nije reagirao te ukazao glavnom sucu utakmice na nesportsko ponašanje gostujućeg nogometaša. Fali je doduše kažnjen žutim kartonom zbog naknadnog obračuna s Vinicusom Juniorom, ali ovakvi udarci se uglavnom ‘nagrađuju‘ direktnim isključenjem.

Treba istaknuti kako je sudac Cesar Soto Grado imao pune ruke posla i podijelio je pet žutih kartona, ali ovo je definitivno bio velik propust. Nakon utakmice javio se i Rodrygo koji je prokomentirao čitavu situaciju.

- Nije to bio nesretan slučaj, učinio je to namjerno. Pogledao me, a onda i udario. Žao mi je što on misli da mi nije ništa napravio, to je bio napad i to bi trebalo biti zabranjeno u nogometu. Ne znam zašto uopće postoji VAR - rekao je Rodrygo nakon susreta.

Linker
25. travanj 2024 00:43