AC Milan's Italian defender Davide Calabria (L) controls the ball as Udinese's Brazilian midfielder Walace defends during the Italian Serie A football match between AC Milan and Udinese at The Giuseppe Meazza Stadium - also called San Siro - in Milan, on February 25, 2022. (Photo by MIGUEL MEDINA/AFP)

 MIGUEL MEDINA Afp
EUROPSKI NOGOMET

VIDEO: Novi kiks Milana u borbi za ‘scudetto‘, Inter propustio preuzeti vrh! Veliki preokret Hoffenheima

U prvoj utakmici 27. kola Serie A Milan je na domaćem terenu odigrao samo 1-1 s Udineseom
Piše: HinaObjavljeno: 25. veljača 2022. 21:26

Drugi je to kiks Milana u nizu protiv sastava iz donjeg doma ljestvice. U prošlom nastupu Milan je odigrao samo 2-2 kod Salernitane. Gol Milana za 1:0 pogledajte OVDJE.

Ovaj dvoboj Milana i Udinesea bio je prepun prilika, a gosti iz Udina po ničemu nisu zaostajali za favoriziranim domaćinom. Uz to, u sudačkoj nadoknadi gosti su imali sjajnu šansu ugrabiti i sva tri boda, no za 2-1 ipak nije zabio Deulofeu.

Gol Udinesea za 1:1 pogledajte OVDJE.

Hrvatski nogometaš Ante Rebić za Milan je ušao u igru u 66. minuti.

Serie A, 27. kolo:

Milan - Udinese 1-1 (Rafael Leao 29 / Udogie 66)

Genoa - Inter (21 sat)

Nogometaši Intera nisu uspjeli pobijediti ni u dvoboju 27. kola talijanske Serie A. Gostovali su kod pretposljednje Genoe te su odigrali utakmicu bez golova.

Inter je bio bolji tijekom ovih 90 minuta. Stvorio je dovoljan broj prilika, ali nije uspio zabiti ni jednom. Bila je ovo treća utakmica u nizu, u Serie A, kako Inter nije pobijedio. Prije ovog remija remizirao je kod Napolija te je izgubio domaći susret protiv Sassuola. Ukupno je ovo bila četvrta utakmica kako Inter nije slavio (još poraz od Liverpoola u Ligi prvaka).

Za pretposljednju Genou cijelu utakmicu je odigrao Milan Badelj. Ivan Perišić i Marcelo Brozović su startali za Inter, s tim da je Perišić zamijenjen u 83. minuti. Milan uz utakmicu više od Intera ima i dva boda više od gradskog rivala. Za vrat im puše Napoli.

Southampton nastavio pozitivan niz

Nogometaši Southamptona pobijedili su na domaćem terenu Norwich s 2-0, u prvoj utakmici 27. kola engleske Premier lige.

Nastavio je time Southampton pozitivan niz u prvenstvu, u zadnje četiri utakmice ostvario je tri pobjede i jedan remi. Trenutačno je na devetom mjestu ljestvice, dok je Norwich i dalje ostao u vrlo teškoj poziciji, na posljednjem mjestu.

Southampton je po pogodak dao u svakom poluvremenu. Prvo je u 36. minuti zabio Škot Adams, a potom u 88. Španjolac Oriol Romeu.

Tek treća pobjeda u sezoni Levantea

Nogometaši Levantea upisali su tek treću pobjedu u sezoni. Posljednja momčad španjolske La Lige slavila je s 3-0, na domaćem terenu, protiv Elchea.

U prvoj utakmici 27. kola Levante je poveo golom Moralesa u 37. minuti. Završni korak prema trećem slavlju sezone Levante je napravilo u nastavku utakmice. Prvo je Jorge de Frutos u 67. minuti povećao na 2-0. Potom su gosti, petnaest minuta prije kraja, ostali s igračem manje, a konačnih 3-0 postavio je Melero u samom finišu ogleda.

Levante se ovom pobjedom približio Alavesu i Cadizu na dva boda minusa. Elche je ostao na 14. poziciji.

Veliki preokret Hoffenheima u završnici

U prvom susretu 24. kola Bundeslige nogometaši Hoffenheima su na domaćem terenu pobijedili Stuttgart 2-1 iako su do 85. minute gubili 0-1.

U prvom dijelu susreta nije bilo golova, a onda je 58. minuti Japanac Endo doveo goste u vodstvo. No, Stuttgart, koji se grčevito bori za prvoligaški život do kraja nije zadržao ni pobjedu ni jedan bod.

Austrijski nogometaš Christoph Baumgartner postao je u finišu ogleda junak domaćeg sastava. U 85. je izjednačio, a u 90. minuti je zabio za treću prvenstvenu pobjedu Hoffenheima u nizu. Uz utakmicu više od ostalih Hoffenheim je skočio na četvrto mjesto ljestvice, dok je Stuttgart ostao pretposljednji.

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu za domaćina, dok Borne Sose nije bilo u sastavu Stuttgarta.

Linker
15. travanj 2024 22:29