Toni Kroos u suzama

 ARENASPORT/SCREENSHOT
DIRLJIVE SCENE

VIDEO Kroos se slomio i zaplakao na oproštaju od Madrida: ‘Bio sam jak, a onda sam vidio svoju djecu‘

U subotu je Real ugostio Betis u posljednjem kolu La Lige, a Kroos je kao kapetan izašao na teren
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2024. 08:40

Odluka Tonija Kroosa da nakon Eura u Njemačkoj objesi kopačke o klin zatekla je obožavatelje Kraljevskoga kluba jer slavni Nijemac djeluje kao da bi lakoćom mogao odraditi još koju sezonu na vrhunskoj razini.

U subotu je Real Madrid ugostio Real Betis na Santiago Bernabeuu u posljednjem kolu La Lige, a Kroos je kao kapetan izašao na teren. Njegovi suigrači priredili su mu emotivan oproštaj, postrojeni u špaliru. Svi su nosili dresove s brojem osam i Kroosovim prezimenom na leđima.

image

Toni Kroos

JAVIER SORIANO Afp
image

Toni Kroos

JAVIER SORIANO Afp

Od 2014. godine do jučer odigrao 464 utakmice za Real, postigao u njima 28 i asistirao za 98 golova te da je s klubom osvojio 21 trofej. U bijelome dresu osvojio je četiri Lige prvaka, četiri španjolska prvenstva, Kup kralja, četiri španjolska Superkupa, tri europska Superkupa i pet svjetskih nogometnih klupskih naslova.

Kroosa su u jednom trenutku oproštaja od Bernabeua preplavile emocije te se rasplakao. Poslije utakmice je otkrio o čemu je bila riječ.

- Bio sam prilično jak. Sve dok nisam vidio svoju djecu. To me dotuklo - priznao je inače dosta "hladni" Nijemac kojeg smo prvi puta vidjeli u ovom izdanju.

Linker
26. svibanj 2024 08:40