Gerard Moreno

 DAVID ALIAGA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA David Aliaga/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
MA NIJE VALJDA..

VIDEO: Kako je ovo uopće bilo moguće promašiti? Španjolac se uhvatio za glavu i pao na koljena

Situacija iz posljednje utakmice kalendarske godine španjolskog prvenstva kandidira za promašaj 2022
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2023. 10:16

Osim utakmice Barcelone i Espanyola koju je svojim kontroverznim suđenjem u utakmici sa 17 kartona obilježio Antonio Mateu Lahoz, u španjolskom nogometnom prvenstvu su na Staru godinu odigrane još dvije utakmice. Osasuna je bez hrvatskog reprezentativca Ante Budimira koji je susret odgledao s klupe, izgubila na gostovanju kod Real Sociedada s 2:0, a Villarreal je kod kuće pobijedio Valenciu s 2:1.

Domaći su pobijedili preokretom rezultata, a osim slavlja na kraju pamtit će se i nevjerojatan promašaj na samom početku utakmice. Zapravo, ne možemo se dosjetiti većeg promašaja u protekloj godini pa ćemo ga kandidirati za - top promašaj 2022.

Villarreal je dakle, mogao do vodstva već u 2. minuti dvoboja. Tada je Gerard Moreno, najveća zvijezda kluba i španjolski reprezentativac loptu sa svega par metara poslao pored vrata. Ono što je izgledalo kao siguran Morenov pogodak na dodavanje Baene, ovaj je uspio promašiti.

Pucao je Moreno otprve, a kad je shvatio da je promašio pao je na koljena i uhvatio se za glavu. Domaći navijači imali su, vjerojatno, istu stvar na pameti.

>>> NEVJEROJATAN PROMAŠAJ POGLEDAJTE OVDJE <<<

Linker
27. rujan 2024 14:30