Arhiva

 OSCAR BARROSO Dppi Via Afp
NOVA PRAVILA

VIDEO: Evo što je Modrić vikao sucu, Ancelotti komentirao ‘okršaj‘: ‘Moramo prestati to raditi‘

Javna opomena za kapetana hrvatske i Reala bila je ono što je posebno iznenadilo trenera
Piše: SNObjavljeno: 25. rujan 2024. 07:20

U utakmici sedmog kola španjolske La Lige, Real je na domaćem terenu s 3:2 svladao Alaves. Kraljevski klub je do 85. minute vodio 3:0, no s dva brzo primljena gola su si zakomplicirali situaciju. Luka Modrić igrao je od 69. minute, a u sudačkoj je nadoknadi zaradio žuti karton.

Na snimci se vidi kako kapetan Reala i Hrvatske nakon dobivenog žutog kartona odlazi od španjolskog suca Muniza Ruiza i u ‘žaru borbe‘ viče na hrvatskom: "Je**m te u usta, da te je*em!"

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Javna opomena za kapetana hrvatske reprezentacije i Real Madrida bila je ono što je posebno iznenadilo trenera madridskog tima, Carla Ancelottija. Njegovi su igrači u jučerašnjoj utakmici dobili nekoliko kartona zbog prigovaranja sucu. Ancelotti je dio konferencije za novinare nakon utakmice posvetio upravo tom incidentu.

- Pravila su se promijenila, moramo se priviknuti na to. Ništa više. Nismo to još napravili. Dobivamo žute kartone zbog protestiranja. Moramo prestati to raditi i to je to. Bilo to pošteno ili ne, moramo se naviknuti na nova pravila - rekao je Talijan.

Ancelottija iznenađuje kako je moguće da je i Modrić dobio žuti karton za istu situaciju, s obzirom na to da kao kapetan, prema pravilima, ima pravo razgovarati sa sucem.

- Teško je na to odgovoriti. On je kapetan, ima pravo pričati sa sucem. Ako ga je dobio zbog toga… Samo jedna osoba ima odgovor na to pitanje. To je sudac - zaključio je Talijan.

Linker
25. rujan 2024 16:10