Sergio Busquets razgovara sa sucem Lahozom

 PAU BARRENA Afp
KAOS U GRADSKOM DERBIJU

VIDEO: Barca je imala sve, a onda je počelo ludilo! Pao i apsolutni rekord španjolskog prvenstva

Sudac Lahoz isključivao je igrače, pa ih i vraćao na teren, svašta se moglo vidjeti na Camp Nou.
Piše: HINA, Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2022. 16:48

U susretu 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona i njezin gradski suparnik Espanyol odigrali su 1-1.

Bila je to utakmica sa čak 15 žutih i dva crvena kartona. To je apsolutni rekord La Lige po broju kartona na jednoj utakmici.

Barca je povela već u sedmoj minuti golom Marcosa Alonsa. Domaćin je u nastavku susreta imao puno više od igre, ali je u kaotičnom nastavku ostao bez pobjede.

image

Crveni karton Souzi iz Espanyola

PAU BARRENA Afp

>>> POGODAK MARCOSA ALONSA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Sudac Mateu Lahoz dosudio je kazneni udarac za goste u 73. minuti kojeg je uspješno realizirao Joselu. Potom se na terenu nekoliko puta "zakuhalo". Posebno "vatreno" je bilo od 74. do 80. minute kada je sudac pokazao ukupno devet kartona, pri čemu i dva crvena.

>>> POGODAK JOSELUA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Zbog nesportskog ponašanja Jordi Alba je isključen u 78. minuti, a dvije minute kasnije na "hlađenje" je morao i gostujući veznjak Vinicius Souza.

Barcelona je u posljednjim minutama mogla do pobjede, ali je najbolju priliku upropastio Robert Lewandowski u 88. minuti kada nije iskoristio zicer.

Barcelona je godinu zaključila na prvom mjestu sa 38 bodova koliko ima i Real Madrid na drugoj poziciji.


Poraz Osasune, Budimir na klupi

U susretu 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Sociedad je pobijedio Osasunu sa 2-0, a za goste nije nastupio hrvatski reprezentativac Ante Budimir.

Sociedad je poveo u 22. minuti golom Braisa Mendeza, a pobjedu domaćina potvrdio je Alexander Sorloth u 64. minuti. Za Osasunu nije nastupio hrvatski reprezentativac Ante Budimir.

Tri boda je osvojio i Villarreal pobjedom 2-1 protiv Valencije okrenuvši rezultat.

"Šišmiši" su poveli u 21. minuti golom Edisona Cavanija, a u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Samuel Chukwueze. Pobjedu "Žutoj podmornici" donio je Juan Marcos Foyth u 88. minuti.

Linker
28. rujan 2024 17:32