Tko je špijunirao Modrića i društvo?

 FAYEZ NURELDINE Afp
ŠPIJUNI U PUSTINJI

Tri lika u zelenim kaputima se ‘ušuljala‘ na utakmicu Reala, Španjolci otkrili tko ih je poslao i što su radili

Trojac od Xavijevog najvećeg povjerenja pratio je madridski derbi
Piše: SNObjavljeno: 11. siječanj 2024. 12:53

Spektakularan je bio madridski derbi u Rijadu. Polufinale španjolskog Superkupa završilo je pobjedom Reala nad Atléticom nakon produžetaka (5:3), a danas će put u finale tražiti Barcelona u srazu protiv Osasune.

Katalonski klub je favorit u današnjem susretu pa je Xavi već krenuo s pripremom za finalnu utakmicu. Za nju su zaduženi njegovi vjerni pomagači koji su gledali i madridski derbi.

Lako prepoznatljivi po odjeći, odjeveni u zeleni kaput s grbom Barçe, David Prats, Toni Lobo i Sergio García promatrali su polufinale Španjolskog Superkupa između Real Madrida i Atlética de Madrida pored novinarske lože na stadionu Al Awwal u Rijadu, slikovito piše španjolska Marca. Prats, Lobo i García su analitičari koji su s Xavijem od njegovog dolaska u Barçu u studenom 2021. Osnovno, njegova pretorijanska garda.

- Oni me nikada neće iznevjeriti, to su prijatelji su s velikim početnim slovom - nedavno je rekao Xavi.

Barcelonin trener ovaj je trojac upoznao dok je trenirao Al Sadd. Prats, Lobo i García su radili s katarskom reprezentacijom do 23 godine i tamo su ponovno susreli Xavija.

Što je ovaj trojac od najvećeg Xavijevog povjerenja na kraju prenio svojem šefu teško je saznati, ali Real je pokazao da prišti od snage te činjenicu da na klupi imaju dosta igrača koji mogu promijeniti tijek utakmice. Treba se bojati i ubitačnih Realovih tranzicija, a u slučaju da Barça eliminira Osasunu, Xavi će sigurno posegnuti za bilješkama svojih prijatelja. S velikim početnim slovom, kako on to kaže.

Linker
02. srpanj 2024 16:08